Om oss

Med över 40 års erfarenhet i branschen varav en stor del på Skatteverket har vi vad som krävs för att lösa dina skattefrågor. Med Skatteexpertens hjälp får du tid över till att koncentrera dig på din huvudverksamhet. Låt oss på Skatteexperten lösa dina skatteproblem.


Skatteexperten är ett ungt företag med stor erfarenhet och kompetens. Vi som arbetar här har över 40 års erfarenhet inom skatteområdet, såväl från Skatteverket som från ett av Sveriges största revision- och skatterågivningsföretag och vi  är Auktoriserade skatterådgivare. Erfarenhet av skatterådgivning vid utländskt finansdepartement samt av flerårig utbildning av ekonomer och jurister i skatterätt vid Universitet.har vi också.

Vi har stor vana av att avgöra hur lagstiftningen rörande olika skattefrågor ska tolkas . Du kan vända dig till oss med frågor om och från Skatteverket. Hos oss får du den hjälp du behöver – vi guidar dig rätt i skattedjungeln!

Vänd dig med förtroende till Skatteexperten. Vi arbetar med skattelagstiftningen som vår guide och ram. Vi har stor vana av att avgöra vad som gäller enligt lagstiftningen i olika skattefrågor. Hos oss får du den hjälp du behöver – vi guidar dig rätt i skattedjungeln!

.

 

© Copyright 2018, Abl Skattexpert K Rengholt AB